NOUL <br>RANGE ROVER

NOUL
RANGE ROVER

LUX SI RAFINAMENT FARA EGAL
CONFIGURATOR
Fidel traditiei si pregatit pentru viitor, Range Rover este disponibil cu motorizari hibide cu conectare la priza* si hibride cu asistenta medie. In 2024 se va alatura gamei de modele un Range Rover complet electric.

DESIGN EXTERIOR REMARCABIL

Designul simplificat nu include detalii inutile si permite obtinerea unei forme foarte moderne. Acesta este cel mai apreciat model Range Rover de pana acum.

Faceti clic pentru a interactiona

DESIGN INTERIOR SOFISTICAT

Cele mai fine materiale sunt utilizare pentru a crea cea mai rafinata atmosfera pentru toti pasagerii.

RAFINAMENT TOTAL

RAFINAMENT TOTAL

Un interior modern si sofisticat, cu detalii rafinate si o abordare intuitiva a tehnologiilor incorporate.
PIELE LUXOASA

PIELE LUXOASA

Alegeti tapiteria din piele preferata, dintre modelele care ofera luxul si rafinamentul pe care le asteptati. Disponibila in 5 culori.
MATERIALE SUSTENABILE

MATERIALE SUSTENABILE

Variantele luxoase de stofa premium KvadratTM si UltrafabricsTM reprezinta materiale moi, cu aspect modern.
FINISAJE SPECIALE

FINISAJE SPECIALE

Configurati interiorul in functie de stilul personal, cu o gama diversificata de ornamente din lemn fin, materiale si finisaje.

NOUL RANGE ROVER SV

O interpretare rafinata a luxului si personalizarii Range Rover.

NOUTATI

LUX SI RAFINAMENT

LUX SI RAFINAMENT

Rafinamentul este una dintre calitatile de baza Range Rover si ofera conditii luxoase de calatorie si confort pentru pana la 7 adulti.
TEHNOLOGIE INTUITIVA

TEHNOLOGIE INTUITIVA

Cu o gama diversificata de sisteme de asistenta la condus si apreciatul** sistem multimedia Pivi Pro, tehnologia Range Rover este proiectata pentru a va face viata mai usoara.
CAPABILITATI EXCEPTIONALE

CAPABILITATI EXCEPTIONALE

Gama de tehnologii care asigura confort si incredere include directia integrala si Terrain Response 2 in echiparea standard.

SELECTATI MODELUL

Posibilitatea de a opta pentru versiunea cu ampatament standard sau lung permite transportul in conditii de lux deplin a 4, 5 sau 7 adulti.

RANGE ROVER SE

RANGE ROVER SE

- Faruri pixel cu LED si lumini de zi signature
- Jante de 21" tip 5112
- Pachet Online cu abonament de date1 si Amazon Alexa
- Hayon electric, actionat prin gesturi
- Scaune cu tapiterie din piele perforata Windsor
RANGE ROVER HSE

RANGE ROVER HSE

- Faruri digitale cu LED, lumini de zi Signature si proiectare imagine
- Jante de 22" tip 7023
- Oglinda interioara ClearSight2
- Sistem audio 3D surround MeridianTM
- Tapiterie din piele semi-anilina
RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

- Faruri digitale cu LED, cu lumini de zi Signature si proiectare imagine
- Jante de 22" 55,88 cm (22) tip 1073, cu finisaj diamantat si contrast gri inchis lucios
- Plafon panoramic culisant
- Sistem audio MeridianTM
- Scaune spate Executive
RANGE ROVER FIRST EDITION

RANGE ROVER FIRST EDITION

Cel mai rafinat model Range Rover.

- Geamuri fumurii
- Jante de 23" tip 1074
- Ornamente din aluminiu praguri, iluminate, cu inscriptia First Edition
- Sistem multimedia spate de 11,4"
- Scaune rabatabile din hayon, echipate cu tapiterie din piele
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

- Disponibil in varianta cu ampatament standard si lung
- Design bara fata si grila specific SV
- Ornamente exterioare metalice specifice SV
- Comenzi ceramice alb lucios sau negru satinat
- Optional 4 locuri pentru SV Signature Suite

*Disponibil din ianuarie 2022.
*
*Castigator al premiului SMARTBEST pentru cele mai performante tehnologii, noiembrie 2020.

[1]Valorile furnizate reprezinta estimarile producatorului si vor fi inlocuite cu valorile de la testele oficiale UE, imediat ce acestea vor fi disponibile. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile si accesoriile montate. Valorile au fost obtinute cu bateria complet incarcata.

††Consultati valorile WLTP.

Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

1Se aplica politica utilizarii rezonabile. Abonament standard pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover.
2Daca utilizatorii care poarta lentile cu distanta focala variabila sau bifocale nu pot regla cu usurinta imaginea digitala din spate oferita de sistemul ClearSight, pot reveni oricand la modul oglinda retrovizoare.

Retineti ca este posibil ca echipamentele standard sa se modifice daca selectati alte nivele de echipare. De asemenea, este posibil ca echipamentele standard sa varieze in functie de tipurile de motor si transmisie.

Echipamentele optionale si disponibilitatea acestora pot diferi in functie de configuratia vehiculului (model si motorizare) sau pot necesita instalarea altor echipamente pentru a putea fi montate. Pentru informatii suplimentare sau pentru configurarea online a vehiculului, contactati dealerul local.

Echipamentele vehiculului trebuie utilizate de soferi numai cand acest lucru se poate face in siguranta. Soferii trebuie sa se asigure ca detin in permanenta un control deplin asupra vehiculului.

Functiile, optiunile si serviciile terta parte Pivi si InControl, precum si disponibilitatea acestora, depind de piata – pentru disponibilitate si conditiile complete de pe piata locala, consultati dealerul Land Rover. Conectivitatea in reteaua mobila nu poate fi garantata in toate locatiile. Informatiile si imaginile disponibile aferente tehnologiei InControl, inclusiv ecranele sau secventele, pot fi modificate ca urmare a actualizarilor software, controlului versiunii sau pot suferi alte modificari vizuale/de sistem, in functie de optiunile selectate. Amazon, Alexa si toate siglele asociate sunt marci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliatilor sai. Anumite functii Alexa depind de tehnologia inteligenta existenta la domiciliu. Utilizarea Amazon Alexa necesita un cont Amazon.

MeridianTM este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd.