DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

UN SUV COMPACT SI FUNCTIONAL. DISPONIBIL ACUM SI IN VERSIUNEA HIBRID CU CONECTARE LA PRIZA
CONFIGURATOR

DESIGN EXTERIOR

Discovery Sport este o interpretare moderna a calitatilor modelului Discovery.

Faceti clic pentru a interactiona

DESIGN INTERIOR

Habitaclul modelului Discovery Sport este perfect adaptat cerintelor dvs.

MATERIALE PREMIUM

MATERIALE PREMIUM

Gama diversificata de scheme de culori si materiale pentru scaune, care includ variantele din stofa, permit satisfacerea tuturor gusturilor. Cele 5 finisaje disponibile permit personalizarea suplimentara a interiorului.
CONFORT LA BORD

CONFORT LA BORD

Scaunele modelului Discovery Sport arata si se simt excelent, iar functia optionala de culisare si inclinare pentru randul al doilea de scaune asigura cea mai ridicata flexibilitate posibila. Optati pentru piele in 2 nuante, piele Windsor sau Luxtec si piele intoarsa si admirati atentia acordata tuturor detaliilor.
SPATII DE DEPOZITARE INTELIGENT AMPLASATE

SPATII DE DEPOZITARE INTELIGENT AMPLASATE

Indiferent daca este vorba de cumparaturi sau de bagaje, ori de echipamentul sportiv al intregii echipe, in portbagajul cu dimensiuni generoase incape tot ce aveti nevoie. Spatiile inteligente de depozitare din habitaclu sunt perfecte pentru transportul tuturor obiectelor mici.

NOUTATI

FUNCTIONALITATE

FUNCTIONALITATE

Interiorul este extrem de functional, a fost proiectat pentru a corespunde cerintelor unui stil activ de viata si poate fi comandat in configuratie cu 5 + 2 locuri.
TEHNOLOGIE

TEHNOLOGIE

Gasiti rapid ce cautati, fara sa va pierdeti in meniuri. Pivi Pro1, sistemul multimedia al modelului Discovery Sport, dispune de o interfata cu ecran tactil intuitiva, pentru eficienta si distractie imbunatatite.
CAPABILITATI

CAPABILITATI

Capabilitatile renumite ale modelului Discovery Sport permit modelului sa raspunda fara probleme la cele mai dificile solicitari. De la capacitatile de remorcare impresionante la performantele excelente in teren accidentat, Discovery Sport se ridica la inaltimea asteptarilor in orice situatie.

SELECTATI MODELUL

Descoperiti o imbinare perfecta intre design, performante si tehnologie.

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

De la 36 400 +TVA
Cu aceasta interpretare pura a modelului Discovery Sport puteti porni la drum cu stil in urmatoarea aventura, impreuna cu familia.
DISCOVERY SPORT S

DISCOVERY SPORT S

De la 41 000 +TVA
Jantele de 18” tip 5075 sporesc aspectul sportiv al exteriorului, iar tapiteria din piele in 2 nuante a modelului Discovery Sport S este insotita de sistemul Pivi Pro1 si pachetul Online cu abonament de date2.
DISCOVERY SPORT SE

DISCOVERY SPORT SE

De la 44 300 +TVA
Cu faruri premium cu LED si lumini de zi signature, sistem audio MeridianTM, pachet Blind Spot Assist si control adaptiv al vitezei de croaziera, Discovery Sport SE ofera o experienta la volan optimizata.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

De la 43 000 +TVA
O interpretare sportiva, Discovery Sport R-Dynamic S este echipat cu jante rafinate si elegante de 18” tip 5074, tapiterie din piele in 2 nuante si conectivitate imbunatatita, datorita sistemului Pivi Pro1 si pachetului online cu abonament de date2.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

De la 46 350 +TVA
Pentru o individualizare suplimentara, Discovery Sport R-Dynamic SE se remarca prin elemente de stil interioare si exterioare specifice, sistem audio MeridianTM si pachet Blind Spot Assist.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

De la 50 300 +TVA
Pe langa echipamentele standard ale modelului Discovery Sport R‑Dynamic, HSE include jante de 20" tip 5089, cu finisaj diamantat si contrast gri inchis lucios si scaune reglabile electric pe 14 directii, cu tapiterie din piele Windsor si functie de memorie pentru scaunul soferului.
DISCOVERY SPORT BLACK

DISCOVERY SPORT BLACK

De la 52 650 +TVA
Pentru cei care doresc mai multa putere. Discovery Sport Black este echipat cu un motor pe benzina de 2,0 litri si, exclusiv pentru Discovery Sport Black, sistem de transmisie activa, care asigura o manevrabilitate imbunatatita.
URBAN EDITION

URBAN EDITION

De la 43 800 +TVA
Discovery Sport Urban Edition se remarca printr-un design dinamic. Disponibil intr-o gama de 5 culori, cu jante de 18” tip 5075 si ornamente din aluminiu fumuriu.

DISPONIBIL CU TEHNOLOGIE HIBRIDA CU CONECTARE LA PRIZA

Perfect pentru deplasari urbane si calatorii cu familia, Discovery Sport hibrid cu conectare la priza permite deplasarea in modul electric, fara emisii de noxe si incarcarea la statiile rapide CC.

††Consultati valorile WLTP.

Valorile furnizate sunt rezultate din testele oficiale realizate de producator in conformitate cu legislatia UE, cu bateria complet incarcata. Numai in scop comparativ. Este posibil ca valorile reale sa fie diferite. Valorile consumului de combustibil, emisiilor de CO2, consumului de energie si autonomiei pot varia in functie de factori precum stilul de condus, conditiile de mediu, sarcina, rotile din dotare, accesoriile montate, traseul curent si starea bateriei. Valorile autonomiei au la baza un vehicul de serie, pe un traseu standardizat.

1Dupa perioada initiala precizata de dealerul dvs. Land Rover, abonamentul pentru navigatia conectata trebuie reinnoit.
2Se aplica politica utilizarii rezonabile. Include abonament pe o perioada de 1 an, care poate fi prelungit dupa expirarea termenului initial precizat de dealerul dvs. Land Rover.

Meridian este o marca comerciala inregistrata a Meridian Audio Ltd. Trifield si dispozitivul cu trei campuri este o marca comerciala a Trifield Productions Ltd.