SPECIALISTII IN FLOTE VA UREAZA BUN VENIT

SPECIALISTII IN FLOTE VA UREAZA BUN VENIT

Pentru satisfacerea cerintelor soferilor vehiculelor de companie, managerilor de flote, micilor afaceri si activitatilor cu cerinte speciale.

SUSTINEREA ACTIVITATII LA NIVEL GLOBAL

Explorati gama extraordinara de vehicule elegante, capabile si functionale Land Rover, alaturi de gama completa de servicii, care asigura exploatarea fara griji a vehiculului, in scopuri personale sau de afaceri.

ABORDAREA NOASTRA

ABORDAREA NOASTRA


Reprezentand varful de lance in materie de proiectare si design, Land Rover ofera o gama de vehicule pentru organizatii de toate marimile. Prezenta la nivel global si experienta dobandita ne plaseaza intr-opozitie ideala pentru a veni in intampinarea cerintelor dvs. privind flotele, indiferent de locatie.

CLIENTI SPECIALIZATI

Oferim clientilor din lumea intreaga o gama completa de vehicule de lux, foarte performante. Printre acestia se numara personal diplomatic, militar si din ambasade, precum si cei care doresc vehicule blindate si pentru servicii de urgenta.

VANZARI PENTRU PERSONALUL MILITAR

VANZARI PENTRU PERSONALUL MILITAR

Personalul militar beneficiaza de preturi preferentiale pentru vehiculele din gama Land Rover.
VANZARI PENTRU PERSONALUL DIPLOMATIC

VANZARI PENTRU PERSONALUL DIPLOMATIC

Cu programul de vanzari Land Rover pentru personalul diplomatic, oferim o gama de vehicule de prestigiu, care raspunde cerintelor specifice comunitatii diplomatilor.
VANZARI CATRE AMBASADE

VANZARI CATRE AMBASADE

Cu vehicule din gama Land Rover perfect adaptate cerintelor ambasadelor, realizam si distribuim flote personalizate pentru guvernele din lumea intreaga.